A Fit müzli története - Fit

Fit rólunk

A Fit müzli története

A Jeseníky hegység lábánál a megszokott dolgok is varázslatosak. Mindennek az alapja a zamatos gyümölcsök, és a válogatott, értékes gabonák. A Fit termékekhez ezt magunk termesztjük, hogy a szüreteléstől egészen a csomagolásig a legkiválóbb minőséget tudjuk garantálni vásárlóinknak.

Az Úsovsko cég 1991 óta követi a modern táplálkozási trendeket, és keresi a nassolás egészséges lehetőségeit. A Fit termékeket folyamatosan igyekszünk fogyasztóink ízvilágához és igényeihez igazítani, és a legmodernebb technológiát alkalmazva előállítani őket. Kínálatunkban megtalálhatóak nemcsak a kakaó és joghurt öntetű szeletek, de gluténmentes és bio minőségű, valamint legalább 40% gyümölcstartalmú szeletek sorozatával is büszkélkedhetünk.

A felnőttek igényei mellett a gyerekekre is gondolva olyan egészséges terméket is kínálunk, melyek hozzáadott színezéket nem tartalmaznak, ugyanakkor gyümölcsökben gazdag élelmirost-források. Az ízletes gyümölcsök, az értékes gabonák és a magas rosttartalom teszi a Fit termékeket egészséges alternatívákká ha a reggeliről, a köztes étkezésről, vagy csak egy kis nassolásról van szó.