Egészség tippek - Fit
string(17) "2024.06.19. 17:01"

Egészség tippek

Vitamin ABC

A vitaminok két nagy csoportra oszthatók: vízben oldódókra (pl.: C-, B1-, B6-, B12 vitaminok), illetve zsírban oldódókra (A-, D-, E-, K-vitaminok). A vízben oldódó vitaminok fölöslege nem raktározódik, a zsírban oldódó vitaminok azonban felhalmozódhatnak a zsírszövetben. A zsírban oldódó vitaminok esetében ezért nemcsak vitaminhiány (hipovitaminózis), hanem vitamintöbblet (hipervitaminózis) is kialakulhat. A vitaminok az egészséges táplálkozás alapjait képezik, de az étrend, vagy a diéta összeállításánál figyelembe kell venni a szervezet vitaminszükségletét, és ügyelni kell a zsírban oldódó vitaminok túladagolásának elkerülésére is!

Egészség a Fit müzlikben

A Fit termékek mind olyan, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, amelyek a kiegyensúlyozott étkezés remek kiegészítői lehetnek. Magas rost és gyümölcstartalmuk révén finom alternatívát kínálnak a köztes étkezésekre, vagy akár egy egészséges reggeli részeként jelenhetnek meg az asztalon.

Fit Tippek

Az egészséges életmód alappillére nem csupán a megfelelő és kiegyensúlyozott táplálkozás, hanem a rendszeres testmozgás is. Nem mindegy azonban, mit és hogyan mozgunk! Ehhez adunk néhány hasznos tippet, hogy a szervezet számára legmegfelelőbb mozgásformát mindenki megtalálhassa, és a sport ne szenvedés, hanem élvezet legyen!